E-commerce manager

Regio Friesland & Groningen

Je kan mij inhuren als interim of freelance e-commerce manager. Met mijn 12 jaar ervaring zorg ik voor een concrete vertaling van jouw businessdoelstellingen naar digitale oplossingen. Dit resulteert in duidelijke communicatie richting leveranciers. Ik zorg ervoor dat de webshop (betere) resultaten boekt en indien gewenst- dat het aanwezige team weet wat er verwacht wordt van ze. 

Ongeveer 70% van mijn opdrachtgevers zijn e-commerce partijen en komen uit Groningen en Friesland. Een greep uit mijn opdrachtgevers: TracPartz, Technim, Safety 4 You, Meubelfabriek Westra, Kompas, Vlagonline en Mister Label (in progress). 

E-commerce opdrachtgevers

Meer omzet generen én
processen optimaliseren

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Zorgen voor meer omzet/ verkeer naar je shop
  • Herkennen van (commerciële) kansen
  • Concrete SEO en content strategie neerzetten en uitvoeren
  • De schakel zijn tussen jouw webshop en technische partijen

10+ jaar ervaring met e-commerce

Met ruim 10 jaar (sinds 2012) ervaring in zowel online als e-commerce kan ik jouw webshop verder brengen. Dit kan als e-commerce manager of als productowner, in de praktijk blijken deze functies vrij veel overlap te hebben. Ik neem een flinke rugzak aan technische kennis mee over (API) koppelingen, PIM, CRM, ERP, intelligente zoekfuncties (zoals Algolia of Tweakwise) en e-mailmarketing tools. In de praktijk fungeer ik daardoor vaak als de spil tussen de organisatie en leveranciers. 

Op persoonlijk vlak mag je rekenen op uitstekende communicatieve vaardigheden, coachend, kaderstellend en tenminste HBO denk- en werkniveau. Een gezonde dosis positiviteit, humor en optimisme zit bij de prijs in. Meer weten over mijn uurtarief? Stuur me gerust een mail of Whatsapp bericht, de gegevens staan op de pagina contactpagina.

Tijd om je e-commerce een boost te geven? Contact!