Freelance online marketeer

Specialisatie in SEO & data marketing​

Resultaatgerichte Freelance  SEO / online marketeer: kwalitatief verkeer naar je site halen én zorgen voor hoogwaardige leads/ meer omzet. Dan pas gaat online marketing echt voor je werken.

Mijn kennis ligt specifiek bij SEO (zoekmachine optimalisatie), content strategie en data marketing. Advertising neem ik zeker mee in mijn plan van uitvoering en er is eigenlijk geen webshop die meer zonder Google Shopping uit de voeten kan. 

De resultaat gerichte online marketeer die het maximale uit je site of shop haalt

Search engine optimization (SEO)

Ik zorg er voor dat jouw site of shop meer kwalitatief verkeer binnenhaalt. Meer relevant verkeer zal zorgen voor meer leads en meer online omzet. Om dit te realiseren zet ik een gezonde mix in van content, techniek en optimalisatie. Hierbij gebruik ik tools zoals Semrush, SEranking en uiteraard basis systemen zoals Google Analytics en Search Console.

 Helemaal mijn ding!

Data marketing

Wat zou de digitale wereld zijn zonder data? Op basis van data is alles mogelijk en is vrijwel alles te onderbouwen. 

Ik duik graag in Analytics, Search Console of een keyword planner om op basis daarvan een gedegen verbeterplan neer te zetten. Dan weet je onmiddellijk hoe je huidige website of webshop er voor staat, onmisbaar om aan de slag te kunnen.

Wil je je data omzetten naar een helder dashboard? Doe ik ook voor je, aan de hand van een Datastudio/ Lookerstudio dashboard wordt alle data overzichtelijk gepresenteerd.

Tijd om je online marketing een boost te geven? Contact!

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Conversie optimalisatie
  • Uitwerken keyword strategie v.s. posities
  • Zorgen voor meer omzet/ traffic
  • SEO content schrijven/ bijhouden
  • Verbeteren organische vindbaarheid
  • Herkennen van (commerciële) kansen
  • Content strategie uitwerken