Projectmanager

10+ jaar ervaring in de digitale branche​

Op zoek naar een freelance project manager (of product owner) voor jouw digitale project of traject? Ik heb ruim 12 jaar ervaring in het managen en begeleiden van (complexe) digitale projecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een nieuw website platform, e-commerce implementatie of herbouw, maar ook aan de implementatie van een CRM systeem of een intranet. Met mijn ervaring als online marketeer kan ik vanzelfsprekend ook werken/ keuzes maken a.d.h.v. data.

Skills en type projecten

Website projecten die goed bij mij passen en waar ik goed in ben: complexe websites, langlopende technische/ maatwerk projecten of implementaties, CRM of PIM implementaties en e-commerce trajecten.

Royale kennis van SEO en basis kennis van HTML/CSS/Javascript zorgen er voor dat ik binnen dergelijke trajecten onderbouwde keuzes kan maken.

Het aansturen van teams, leveranciers en programmeurs is vanzelfsprekend geen probleem.

Agile/ scrum werken

Ik ben scrum (master) gecertificeerd en werk in de praktijk ook al tig jaren met deze methodiek. Ook waterfall projecten komen nog steeds veel voor maar worden steeds minder populair, met name omdat (omvangrijke én) complexe projecten zich daar niet goed voor lenen. 

Het bewaken van budgetten, planning en deadlines maar ook het nemen van verantwoordelijk is wat er bij deze functie als project manager / product owner hoort.

Concreet, ontzorgend en resultaatgericht