Projecten

een greep uit recent opgeleverde projecten

Elfsteden Recreatie

Bruisend van energie gaat Janiene haar nieuwe avontuur tegemoet. Ik mocht voor haar een nieuwe website ontwikkelen i.s.m. Fraai Reclame.

Steneker Drogeworst

Steneker Drogeworst verkrijgbaar in heel Nederland bij vrijwel alle supermarkten. Ook zij lieten een website door mij bouwen. Nu online! 

Captain Tractors

Deze fraaie compacte tractoren maken razendsnel hun entree in Europa met hoogwaardige en betrouwbare techniek afkomstig van Mitsubishi.

Auto Leegstra Dokkum

Auto Leegstra uit Dokkum is lokaal een zeer bekende naam. Er staat altijd een mooie voorraad occasions. Deze site is voorzien van koppeling met Wheelerdelta/ Autodata.

Exquisite International

Exquisite International is een high class escortbureau uit Amsterdam. De website heb ik tijdelijk mogen overnemen en beheren. 

Noten.nl

Extreem snelle website met vrijwel geen laadtijd. Voor deze site doe ik de SEO optimalisatie en technische doorontwikkeling (in combinatie met collega Johan v/d Molen).

Technim - dé installatie groothandel

Bij uitstek een van de allerbest converterende webshops met honderdduizenden bezoekers per maand. Draait met 100.000+ bestellingen vlekkeloos op WooCommerce.

Betterwird.nl

In Dokkum worden 60 nieuwe bedrijfsunits gebouwd op industrieterrein Betterwird. De website beschikt tevens over een interactieve plattegrond voor de beschikbaarheid.

Heerlijk Ameland vakantiewoning

Deze rietgedekte vakantiewoning op Ameland kan niet zonder een goede website. Boeken kan het hele jaar door en de woning beschikt over een geweldige tuin.

Talsma Infratechniek

Talsma Infratechniek is de specialist op het gebied van grondboringen en kabeltechniek. Zij worden ingehuurd door alle grote kabelaars en telecomaanbieders in Nederland.

Het Tortelduifje

De leukste Weddingplanner van Friesland: Het Tortelduifje uit Hurdegaryp. Zeer fraaie en rustige website voor een geweldig leuk onderwerp: trouwen!

KB Units

KB Units is een lokaal verhuur- en verkoopbedrijf van (mobiele) units. Deze units worden ingezet op campings, festival maar ook in loodsen. Eigen NL productie!

Tjoelker Hoveniers

Deze ZZP’er staat er goed voor! Jesse Tjoelker is de specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Tijd voor een nieuwe tuin of schutting? Jesse is je man!

Een compleet nieuw merk, nieuw logo en een eigen huisstijl. Dat is Hijsklus.nl geworden! Dit heb ik van a tot z mogen realiseren.

Tjoelker Hoveniers

Deze ZZP’er staat er goed voor! Jesse Tjoelker is de specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Tijd voor een nieuwe tuin of schutting? Jesse is je man!

Contact opnemen

Wil je aan de slag met je website op een professionele manier? Neem dan contact met me op. Voor iedere ondernemer is er een geschikte oplossing.