Website laten bouwen

Tijd voor een (nieuwe) website die wél werkt? Dan ben je nu aan het juiste adres. Ik ben een freelancer uit Friesland (Oentsjerk) die zorgt voor kwalitatief hoogwaardige websites (webshops of een portal voor je klanten). 

Dit doe ik afhankelijk van het vraagstuk samen met twee doorwinterde programmeurs die ook werken als freelancer. Met ons als drieluik haal je serieuze kennis, slagkracht en continuïteit in huis.

Niet zomaar dingen doen

Starten met ‘iets’ bouwen zonder plan van aanpak is niet mijn route. Vooraf kijken we naar de Google Analytics data,  je doelstellingen maar ook naar de beste spelers op de markt. Daarna volgt de vertaling naar een data driven wireframe. Een heldere bouwtekening waarbij het alleen draait om functionaliteit en nog niet om vormgeving. 

Dit strategisch concept is de basis voor iedere corporate site of e-commerce platform. Geen boekwerk, wel doordachte en verklaarbare keuzes.

Snel, veilig en gemakkelijk beheerbaar

Maatwerk koppelingen

Vanzelfsprekend zijn maatwerk koppelingen onderdeel van de technische oplossing, denk dan aan koppelingen met CRM, PIM, voorraadsystemen, PSP’s of koppelingen met groothandels.

Voor de realisatie van complexe technische vraagstukken werk ik samen met twee doorgewinterde PHP developers: Jesse Visser en Johan van der Molen. Wij werken doorlopend samen aan digitale oplossingen.