Website laten bouwen?

.. of een webshop? Doe ik!

Tijd voor een (nieuwe) website die wél werkt en helemaal past bij je onderneming? Dan ben je nu aan het juiste adres. Ik ben een freelancer uit Friesland (Oentsjerk) die zorgt voor kwalitatief hoogwaardige websites. De websites worden veelal gebouwd in WordPress maar maatwerk is ook mogelijk. Websites die geld opleveren zijn onmisbaar voor een onderneming, kies daarom voor een 100% functionerende en goed converterende website!

WordPress en Woocommerce (webshop) zijn specialiteiten en worden in eigen huis gebouwd. Integraties met betaalproviders, zoekfuncties en/ of koeriersbedrijven zijn gesneden koek.  Ook voor de ontwikkeling van een webshop kun je mij benaderen.

Snel, veilig en gemakkelijk beheerbaar

Totaaloplossing én totale ontzorging

Ik zorg voor een totaaloplossing en voor totale ontzorging. Hosting, domeinnaam, content, (rechtenvrije) afbeeldingen, verhuizing, DNS, e-mail, het gehele proces wordt gefaciliteerd. Onderstaande projecten geven een goede inkijk in de mogelijkheden. 

And last, but not least: uitermate goede vindbaarheid vanaf de eerste regel code.

Captain Tractors

Deze fraaie compacte tractoren maken razendsnel hun entree in Europa met hoogwaardige en betrouwbare techniek afkomstig van Mitsubishi.

Steneker Drogeworst

Steneker Drogeworst verkrijgbaar in heel Nederland bij vrijwel alle supermarkten. Ook zij lieten een website door mij bouwen. Nu online! 

Technim.nl

Bij uitstek een van de allerbest converterende webshops met honderdduizenden bezoekers per maand. Draait met 100.000+ bestellingen vlekkeloos op WooCommerce.

Betterwird.nl

In Dokkum worden 60 nieuwe bedrijfsunits gebouwd op industrieterrein Betterwird. De website beschikt tevens over een interactieve plattegrond voor de beschikbaarheid.

Noten.nl

Extreem snelle website met vrijwel geen laadtijd. Voor deze site doe ik de SEO optimalisatie en technische doorontwikkeling (in combinatie met collega Johan v/d Molen).

Talsma Infratechniek

Talsma Infratechniek is de specialist op het gebied van grondboringen en kabeltechniek. Zij worden ingehuurd door alle grote kabelaars en telecomaanbieders in Nederland.

Het Tortelduifje

De leukste Weddingplanner van Friesland: Het Tortelduifje uit Hurdegaryp. Zeer fraaie en rustige website voor een geweldig leuk onderwerp: trouwen!

KB Units

KB Units is een lokaal verhuur- en verkoopbedrijf van (mobiele) units. Deze units worden ingezet op campings, festival maar ook in loodsen. Eigen NL productie!

Tjoelker Hoveniers

Deze ZZP’er staat er goed voor! Jesse Tjoelker is de specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Tijd voor een nieuwe tuin of schutting? Jesse is je man!

Tijd voor een écht goede website? Contact!

Heerlijk Ameland

Deze rietgedekte vakantiewoning op Ameland kan niet zonder een goede website. Boeken kan het hele jaar door en de woning beschikt over een geweldige tuin.

Exquisite International

Exquisite International is een high class escortbureau uit Amsterdam. De website heb ik tijdelijk mogen overnemen en beheren. 

Auto Leegstra Dokkum

Auto Leegstra uit Dokkum is lokaal een zeer bekende naam. Er staat altijd een mooie voorraad occasions. Deze site is voorzien van koppeling met Wheelerdelta/ Autodata.

Een compleet nieuw merk, nieuw logo en een eigen huisstijl. Dat is Hijsklus.nl geworden! Dit heb ik van a tot z mogen realiseren.

Trekkertrek Trynwalden

Een sponsorproject waarbij ik de site heb gebouwd inclusief ticketingsysteem voor de kaartverkoop. Een geweldig regionaal evenement om niet te missen!

De Bakenmeesters

De Bakenmeesters verzetten de bakens van je bedrijf op een doordachte manier. Erik en Karin hebben tezamen decennia ervaring op gebied van bedrijfsadvisering.

Niet zomaar dingen doen

Starten met ‘iets’ bouwen zonder plan van aanpak is niet mijn route. Vooraf kijken we naar de Google Analytics data,  je doelstellingen maar ook naar de beste spelers op de markt. Daarna volgt de vertaling naar een data driven wireframe. Een heldere bouwtekening waarbij het alleen draait om functionaliteit en nog niet om vormgeving. 

Maatwerk & koppelingen

Vanzelfsprekend zijn maatwerk koppelingen onderdeel van de technische oplossing, denk dan aan koppelingen met CRM, PIM, voorraadsystemen, PSP’s of koppelingen met groothandels.

Voor de realisatie van complexe technische vraagstukken werk ik samen met twee doorgewinterde PHP developers: Jesse Visser en Johan van der Molen. Wij werken doorlopend samen aan digitale oplossingen.