Website laten bouwen in Friesland?

Maar een webshop is ook geen probleem!

Tijd voor een (nieuwe) website die wél werkt en helemaal past bij je onderneming? Dan ben je nu aan het juiste adres. Ik ben een freelancer uit Friesland (Oentsjerk) die zorgt voor kwalitatief hoogwaardige websites. De websites worden veelal gebouwd in WordPress maar maatwerk is ook mogelijk.

WordPress en Woocommerce zijn mijn specialiteiten en worden in eigen huis gebouwd. Integraties met betaalproviders, zoekfuncties en/ of koeriersbedrijven zijn gesneden koek.

Niet zomaar dingen doen

Starten met ‘iets’ bouwen zonder plan van aanpak is niet mijn route. Vooraf kijken we naar de Google Analytics data,  je doelstellingen maar ook naar de beste spelers op de markt. Daarna volgt de vertaling naar een data driven wireframe. Een heldere bouwtekening waarbij het alleen draait om functionaliteit en nog niet om vormgeving. 

Maatwerk koppelingen

Vanzelfsprekend zijn maatwerk koppelingen onderdeel van de technische oplossing, denk dan aan koppelingen met CRM, PIM, voorraadsystemen, PSP’s of koppelingen met groothandels.

Voor de realisatie van complexe technische vraagstukken werk ik samen met twee doorgewinterde PHP developers: Jesse Visser en Johan van der Molen. Wij werken doorlopend samen aan digitale oplossingen.

Betterwird.nl

In Dokkum worden 60 nieuwe bedrijfsunits gebouwd op industrieterrein Betterwird. De website beschikt tevens over een interactieve plattegrond voor de beschikbaarheid.

Noten.nl

Extreem snelle website met vrijwel geen laadtijd. Voor deze site doe ik de SEO optimalisatie en technische doorontwikkeling (in combinatie met collega Johan v/d Molen).

Technim

Bij uitstek een van de allerbest converterende webshops met honderdduizenden bezoekers per maand. Draait met 100.000+ bestellingen vlekkeloos op WooCommerce.

Het Tortelduifje

De leukste Weddingplanner van Friesland: Het Tortelduifje uit Hurdegaryp. Zeer fraaie en rustige website voor een geweldig leuk onderwerp: trouwen!

KB Units

KB Units is een lokaal verhuur- en verkoopbedrijf van (mobiele) units. Deze units worden ingezet op campings, festival maar ook in loodsen. Eigen NL productie!

Heerlijk Ameland

Deze rietgedekte vakantiewoning op Ameland kan niet zonder een goede website. Boeken kan het hele jaar door en de woning beschikt over een geweldige tuin.

Cowrubber

Een innovatief product, dat is wat Cowrubber is. Deze rubberen matten met unieke profilering worden in koeienstallen geplaatst door geheel Europa! 

Exquisite International

Exquisite International is een high class escortbureau uit Amsterdam. De website heb ik tijdelijk mogen overnemen en beheren. 

Auto Leegstra Dokkum

Auto Leegstra uit Dokkum is lokaal een zeer bekende naam. Er staat altijd een mooie voorraad occasions. Deze site is voorzien van koppeling met Wheelerdelta/ Autodata.

Captain Tractors

Deze fraaie compacte tractoren maken razendsnel hun entree in Europa met hoogwaardige en betrouwbare techniek afkomstig van Mitsubishi.

Trekkertrek Trynwalden

Een sponsorproject waarbij ik de site heb gebouwd inclusief ticketingsysteem voor de kaartverkoop. Een geweldig regionaal evenement om niet te missen!

De Bakenmeesters

De Bakenmeesters verzetten de bakens van je bedrijf op een doordachte manier. Erik en Karin hebben tezamen decennia ervaring op gebied van bedrijfsadvisering.

Snel, veilig en gemakkelijk beheerbaar

Totaaloplossing en totaal ontzorging

Ik zorg voor een totaaloplossing en voor totale ontzorging. Hosting, domeinnaam, content, (rechtenvrije) afbeeldingen, verhuizing, DNS, e-mail, het gehele proces wordt gefaciliteerd. Bovenstaande projecten geven een goede inkijk in de mogelijkheden. And last, but not least: uitermate goede vindbaarheid vanaf de eerste regel code.

Tijd voor een écht goede website? Contact!