Website laten bouwen?

.. of een webshop? Doe ik voor je!

Handig in gebruik, goed vindbaar

Tijd voor een (nieuwe) website die wél werkt en helemaal past bij je onderneming? Dan ben je nu aan het juiste adres. Ik ben een freelancer uit Friesland (Oentsjerk) die zorgt voor kwalitatief hoogwaardige websites. De websites worden veelal gebouwd in WordPress maar maatwerk is ook mogelijk. Websites die geld opleveren zijn onmisbaar voor een onderneming, kies daarom voor een 100% functionerende en goed converterende website!

WordPress en Woocommerce (webshop) zijn specialiteiten en worden in eigen huis gebouwd. Integraties met betaalproviders, zoekfuncties en/ of koeriersbedrijven zijn gesneden koek.  Ook voor de ontwikkeling van een webshop kun je mij benaderen.

Koppelen met externe systemen

Vanzelfsprekend zijn koppelingen onderdeel van de technische oplossing, denk dan aan koppelingen met CRM, PIM, voorraadsystemen, boekingssystemen, PSP’s of koppelingen met groothandels.

Wil je een stapje verder dan dat?

 Bijvoorbeeld een volledig maatwerk applicatie?  Ook dat kan. Voor de realisatie van complexe technische vraagstukken werk ik samen met Johan van der Molen. Wij werken doorlopend samen aan digitale oplossingen, zoals Technim, TracPartz en Mister Label.

ik mag werken voor

Bekijk projecten

Op regelmatige basis voeg ik afgeronde projecten toe aan mijn website. Ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het me gerust weten.

Contact opnemen

Wil je aan de slag met je website op een professionele manier? Neem dan contact met me op. Voor iedere ondernemer is er een geschikte oplossing.